Ουλανόβας : «Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα»

Ουλανόβας : «Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα»

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε για τη νίκη της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, αλλά και για τις μάχες που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η Ζαλγκίρις το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής νίκησε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι της regular season και τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να μιλάει για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά η λιθουανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα η κατάκτηση της 6ης θέσης. Αν παίξουμε με παρόμοιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια, μπορούμε να έχουμε τύχη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα. Υπάρχουν ορισμένοι από τους καλύτερους οπαδούς εδώ. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Οσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, δήλωσε: «Η προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να καταφέρουμε κάτι. Ωστόσο, μετά το ημίχρονο, αλλάξαμε την εικόνα μας και παίξαμε καλά. Είχαμε υπομονή στην επίθεση. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Πάντως, είναι σπουδαίο να ολοκληρώνεις την regular season με νίκη. Δεν νικάς κάθε μέρα στην έδρα του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ