Ο Ντέρικ Γουίλιαμς «άναψε» φωτιές στον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς «άναψε» φωτιές στον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ανέβασε ένα ιδιαίτερο tweet και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε... επίθεση αγάπης στον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δυο πάουερ φόργουορντ για τη νέα σεζόν και «τρέχει» παράλληλα με τα μεταγραφικά θέματα στα γκαρντ να κλείσει και «4αρι».

Οι πράσινοι μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Γουόλτερς, αλλά και το deal με τον Γκριγκόνις, έχουν βγει στην αγορά και για παίκτη στη θέση «4». Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ένα εξ αυτών είναι εκείνο του Ντέρικ Γουίλιαμς που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός αθλητικότατος ψηλός αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και με μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter άναψε φωτιές για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμς ανέβασε «Coming soon» (Έρχομαι σύντομα) και «τρέλανε» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που εξαπέλυσαν… επίθεση αγάπης στον πρώην παίκτη της Μακάμπι, της Φενέρ και της Μπάγερν.

Οι φίλοι των πράσινων σχολίασαν πολλά τριφύλλια κάτω από την ανάρτηση και όχι μόνο, ζητώντας του Αμερικανού πρώην ΝΒΑερ να πάει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ