D-Day για Γκριγκόνις – Η Βαλένθια επιμένει, ο Παναθηναϊκός  περιμένει

D-Day για Γκριγκόνις – Η Βαλένθια επιμένει, ο Παναθηναϊκός περιμένει

Η Βαλένθια φέρεται να προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον Γκριγκόνις από ότι ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΤΣΣΚΑ, θέλει να τον στείλει στους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει το προβάδισμα στην υπόθεση, Μάριους Γκριγκόνις, σύμφωνα με την Super Deporte, όμως σε καμία περίπτωση η μεταγραφή του στους πράσινους δεν είναι τελειωμένη.

Παρά το γεγονός, ότι λέγεται πως ο Παναθηναϊκός είναι στην ανταλλαγή εγγράφων με την πλευρά του παίκτη, η Βαλένθια έχει καταθέσει πρόταση μεγαλύτερη από αυτή των πράσινων στον Γκριγκόνις. Η ελληνική ομάδα δίνει στον παίκτη 800.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά η ΤΣΣΚΑ, θέλει να δώσει τον Λιθουανό στο τριφύλλι.

Στο παιχνίδι υπάρχει και η Ζαλγκίρις, αλλά δεν μπορεί να φτάσει σε τόσο μεγάλα επίπεδα προσφορών. Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα αναφέρει:

«Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο Γκριγκόνις δεν είχε ακόμη πάρει την τελική του απόφαση. Και το γεγονός ότι αξιολογεί θετικά το ενδιαφέρον της Βαλένθια από το Μάρτιο δεν αποκλείει τελείως τις πιθανότητές της».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική της Euroleague – Πού παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Το πρόβλημα για τη Βαλένθια είναι οι εξαιρετικές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, καθώς οι πράσινοι είναι μια από τους λίγους συμμάχους των Ρώσων στην Ευρωλίγκα. Την Πέμπτη η ομάδα της Αθήνας θα προσπαθήσει να αποσπάσει το ναι του Γκριγκόνις και να επιταχύνει τη διαδικασία ανακοίνωσής του, που άργησε περισσότερο από όσο περίμεναν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ