Φάκελος Παπαπέτρου: Το buy out των 400 χιλ. ευρώ, το ενδιαφέρον και η δική του επιθυμία!

Φάκελος Παπαπέτρου: Το buy out των 400 χιλ. ευρώ, το ενδιαφέρον και η δική του επιθυμία!

Αύριο λήγει η προθεσμία του Εuroleague buy out και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Ο Παναθηναϊκός φέτος ευελπιστεί να σταματήσει αυτή την διετής κατρακύλα που έχει υποστεί στην Euroleague που μόνο ως πρωταγωνιστικός δεν ήταν ο ρόλος του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το «Τριφύλλι» βασίζει πολλά στον ηγέτη του που δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος το 2018 πήρε την μεγάλη απόφαση και άλλαξε στρατόπεδο και από το ΣΕΦ και την φανέλα του Ολυμπιακού βρέθηκε στο εχθρικό μέχρι τις 10 Ιουλίου ΟΑΚΑ για χάρη των πράσινων.

Διαβάστε επίσης: Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Ολυμπιακός αν «στραβώσει» του Αντετοκούνμπο

Πέρυσι τέτοιες μέρες περίπου ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια με τον Παναθηναϊκό με όρο στο συμβόλαιο να υπάρχει στο τέλος του πρώτου έτους Euroleague buy out με αντάλλαγμα ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ το οποίο λήγει αύριο.

Το ποσό για πολλές ομάδες δεν είναι «απαγορευτικό» αλλά την τελευταία λέξη θα την πει ο Παπαπέτρου.

Ο 28χρονος φόργουορντ που πέρυσι στην πολύ κακή χρονιά του Παναθηναϊκού είχε μέσο όρο 12 πόντους με 3.2 ριμπάουντ σε 23 συμμετοχές στην Ευρώπη και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Euroleague.

Η επιθυμία λέει… Παναθηναϊκός!

Η επιθυμία του όμως είναι να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν και αν μπορεί και για πολλά χρόνια ακόμα ώστε να γράψει και αυτός το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του «Τριφυλλιού» όπως έκανε άλλωστε και ο πατέρας του, Αργύρης Παπαπέτρου που αγωνίστηκε για 9 χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό του αρέσει πάρα πολύ αφού έχει δεθεί με πρόσωπα και καταστάσεις πράγμα πολύ σημαντικό για ένα παίκτη, αφού τον «χαλαρώνει» και τον βοηθάει να αποδίδει στο 100% του.

Αυτό είναι δύσκολο να το βρει αυτή την στιγμή αλλού και είναι μάλλον ο σημαντικότερος λόγος που ο διεθνής μπασκετμπολίστας κατά μεγάλο ποσοστό θα φοράει και την ερχόμενη σεζόν την πράσινη φανέλα.

Επιμέλεια: Αντώνης Τσεσμελής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ