Ο Ιτούδης «καλεί» τον Παπαπέτρου στη Φενέρ!

Ο Ιτούδης «καλεί» τον Παπαπέτρου στη Φενέρ!

Κρίσιμο 24ωρο για τον Ιωάννη Παπαπέτρου! Η πρόταση της Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και η... σφήνα της Εφές. Τι γίνεται με Παναθηναϊκό.

Κάνουν… ουρά οι μνηστήρες για τον Ιωάννη Παπαπέτρου! Ο 28χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει προτάσεις από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και την Εφές και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Το buy out των 400 χιλ. ευρώ λήγει αύριο και όπως φαίνεται, ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να ρίξει… βόμβα με την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Αργυρό μέσω Instastory (pic)

Ο Έλληνας τεχνικός έχει… περικυκλώσει τον 28χρονο παίκτη του τριφυλλιού, με το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Πόλη να «παίζει» δυνατά. Βεβαίως, εκτός από τη Φενέρ, στο κόλπο για τον Ιωάννη Παπαπέτρου φέρεται να βρίσκεται και η Εφές. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει την κίνησή τους, με τον φόργουορντ του τριφυλλιού να το σκέφτεται.

Το επόμενο 24ωρο είναι αρκετά κρίσιμο, με το μέλλον του Παπαπέτρου στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να βρίσκεται στον… αέρα. Οι τουρκικές σειρήνες τον δελεάζουν, με το πρέσινγκ της Φενέρ να είναι ασφυκτικό ελεώ και του Δημήτρη Ιτούδη.

Μένει να δούμε πόσο προχωρημένο είναι το θέμα, σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η αιφνιδιαστική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους και η προσθήκη του Μάριους Γκριγκόνις, που μπορεί να καλύψει μέχρι και τη θέση «3», ενισχύουν τα σενάρια φυγής του 28χρονου από τους «πρασίνους».

Θυμίζουμε, πως την περσινή σεζόν, ο Παπαπέτρου μέτρησε  12 πόντους με 3.2 ριμπάουντ σε 23 συμμετοχές στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ