Οριστικό: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ! (pic)

Οριστικό: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ! (pic)

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Σάσα Βεζένκοφ, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να αφήσουν στον Πειραιά για ακόμα έναν χρόνο τον Βούλγαρο φόργουορντ!

Οριστικό το happy end για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ! Μετά από αρκετές εβδομάδες αγωνίας, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν πλέον να ηρεμήσουν και να σκεφτούν τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις που έχουν, καθώς ο Βούλγαρος φόργουορντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος!

Όπως έγινε γνωστό από τα Μέσα των ΗΠΑ, οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να αφήσουν στον Πειραιά για ακόμα έναν χρόνο τον Βούλγαρο φόργουορντ! Πιο συγκεκριμένα, παρότι το deadline που είχαν οι Κινγκς για το NBA out εξέπνεε στις 20 Ιουλίου, τελικά αποφάσισαν νωρίτερα να ανακοινώσουν την απόφαση τους και γνωστοποίησαν στον παίκτη ότι δεν θα κάνουν κίνηση φέτος για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Εξαφάνισαν» 800 κάρτες διαρκείας την πρώτη μέρα

Οι άνθρωποι των «Βασιλιάδων» μίλησαν με τον Βεζένκοφ και του εξήγησαν τους λόγους της απόφασης, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να διατηρεί με αυτόν τον τρόπο έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης για τουλάχιστον ακόμη μια σεζόν.

Οι Κινγκς θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον 26χρονο και το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του Βεζένκοφ και την ομάδα του Σακραμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ