«Αγκαλιά» με τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός!

«Αγκαλιά» με τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αρτούρας Γκουντάιτις φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται! Μετά την απόκτηση των Άντριους, Ντέρικ Γουίλιαμς και Νέιτ Γουόλτερς, οι πράσινοι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους και τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Εδώ και καιρό, οι άνθρωποι του τριφυλλιού «δούλευαν» την περίπτωση του Λιθουανού σέντερ και πλέον βρίσκονται μια… ανάσα από τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Αστέρας: Κοιτάει Τεόντοσιτς και Ραντούλιτσα

Ο 29χρονος θηριώδης σέντερ αναμένεται να συνθέσει ένα εκρηκτικό δίδυμο με τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «5», με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να ενισχύεται σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το τελικό μπάσιμο και ο Αρτούρας Γκουντάιτις φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Παρόλο που στο «κόλπο» για την απόκτησή του βρίσκονται και άλλες ομάδες της Euroleague, το τριφύλλι έχει το πάνω χέρι.

Ο 29χρονος παίκτης προέρχεται από δυο σεζόν υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ και άλλη μια στο Μιλάνο με τον Μεσίνα. Τον περασμένο Μάρτιο αποχώρησε από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο Γκουντάιτις δεν έμεινε άπραγος στο φινάλε της χρονιάς. Αφού, τους τελευταίους μήνες έπαιξε στην Ιταλία και τη Νάπολι, όπου μέτρησε 7 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,4 πόντους και 5,3 ριμπάουντ

Παρότι εξετάστηκε σοβαρά και η περίπτωση του Λοβέρν, προτιμήθηκε απο τους πρασίνους ο Λιθουανός σέντερ καθώς πιστεύουν ότι κουμπώνει ιδανικά πλάι στον Παπαγιάννη.

Οι εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση τρέχουν, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να προσθέσει στη μηχανή του άλλο ένα πολύτιμο γρανάζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ