Μήτογλου: Έρχεται… εμφύλιος

Μήτογλου: Έρχεται… εμφύλιος

Πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορεί κάλλιστα να διασταυρώσουν σύντομα τα μεταγραφικά ξίφη τους! Για τα μάτια του Μήτογλου.

Πριν αναφέρουμε οτιδήποτε για τον Ντίνο Μήτογλου μια απαραίτητη σημείωση: Ήταν να γίνει με τον… Νικ Καλάθη μιας και αποδεδειγμένα τον ήθελαν και οι δύο, έστω με τον τρόπο τους σε διαφορετικές σελίδες του σχεδιασμού. Δεν έγινε. Δεν προέκυψε σύγκρουση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό πεδίο της Euroleague.

Έμειναν και οι δύο μακριά και (λέμε τώρα) αγαπημένοι.

Διαβάστε επίσης: Η ολλανδική «καραμπόλα» με Βρουσάι – Δουβίκα

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάλλιστα οι «αιώνιοι» να βρεθούν σύντομα… απέναντι. Και μάλιστα με μεγάλη επιθυμία για την μεταγραφική επικράτηση σε μια υπόθεση με θέα στα επόμενα χρόνια και όχι στις ανάγκες μιας σεζόν.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Μα για τον Ντίνο Μήτογλου προφανώς. Τον 26χρονο διεθνή φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο που εδώ και μήνες είναι «παροπλισμένος» έπειτα από τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ που ξαφνικά τον εκτροχίασε.

Δεν θα μείνει στην Ιταλία ο διεθνής φόργουορντ. Και δεν θα μείνει αναξιοποίητη η ευκαιρία από τους αιώνιους να επενδύσουν σε έναν Έλληνα πρώτης γραμμής που μπορεί να γίνει μέρος του κορμού τους για τα επόμενα χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός -που πλέον έχει σημαντικό θέμα με τους Έλληνες στο ρόστερ- είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Φροντίζοντας να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για μια υπόθεση που μέχρι τώρα είναι αχαρτογράφητη. Διότι κανείς δεν ξέρει ούτε το μέγεθος της τιμωρίας του Μήτογλου.

Ούτε το πότε θα είναι διαθέσιμος για μια μεταγραφή.

Ο διεθνής άσος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Αρμάνι Μιλάνο έπειτα από θετικό δείγμα που έδωσε σε ντόπινγκ κοντρόλ, το οποίο διενεργήθηκε στις 4 Μαρτίου, ύστερα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τον έλεγχο δεν διενήργησε ο ΕΟΚΑΝ, αλλά οι δειγματολήπτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA).

Η ουσία που βρέθηκε στο δείγμα του είναι αυτή που θα καθορίσει το εύρος της τιμωρίας. Στην περίπτωση που έχει κάνει χρήση σκληρού αναβολικού μπορεί να φτάσει μέχρι τα τέσσερα χρόνια. Στην δική του περίπτωση το «καλό σενάριο» είναι τιμωρία μικρότερη του χρόνου και όριο προς τα πάνω η διετία.

Ο Μήτογλου έχοντας ένα πολύ καλό νομικό επιτελείο γύρω του έχει ετοιμάσει την επιχειρηματολογία του, έχει καταθέσει τις απόψεις του. Και περιμένει την απόφαση έχοντας κατά νου και την πόρτα του CAS.

Τα ξέρουν λοιπόν όλα αυτά. Και ο Ολυμπιακός που ήθελε τον Μήτογλου και πέρσι για όσους θυμούνται τις προηγούμενες μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και ο Παναθηναϊκός που έπειτα από την απώλεια του Ιωάννη Παπαπέτρου ουσιαστικά έχει μείνει με έναν Έλληνα πρώτης γραμμής, τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη. Και περιμένουν γνωρίζοντας ότι η βασική επιθυμία του Μήτογλου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ