Κάλινιτς: «Είναι πλεονέκτημα να παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες»

Κάλινιτς: «Είναι πλεονέκτημα να παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα παραχώρησε ο Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος τόνισε πως αποτελεί πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι με υψηλού επιπέδου συμπαίκτες.

Αν και το όνομα του ακούστηκε για πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, ο Νίκολα Κάλινιτς κατέληξε στην «αγκαλιά» της Μπαρτσελόνα με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοιώνουν πριν λίγες ημέρες και επίσημα την απόκτηση του.

Στις δηλώσεις του έπειτα από τις συνηθισμένες ιατρικές εξετάσεις αναφέρθηκε για τις προσδοκίες του ενόψει της επόμενης σεζόν και το πλεονέκτημα που αποτελεί να συνεργάζεσαι με τόσο υψηλού επιπέδου αθλητές.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο-αποκάλυψη στο… Καραϊσκάκη – Ο Μαρτίνς, η Μακάμπι και ο «μεγάλος κίνδυνος» από δεξιά

«Περιμένω μία μεγάλη σεζόν με πολλά ματς και σκαμπανεβάσματα. Θα έχουμε και τραυματισμούς και άσχημες ήττες και μεγάλα νικηφόρα σερί, αλλά ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε. Είναι πλεονέκτημα να παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες. Ξέρω τον Βέσελι με τον οποίο συνεργαστήκαμε για πέντε χρόνια στη Φενέρ. Όλα τα παιδιά είναι σπουδαία και μεγάλα ονόματα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ»

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ενόψει την ερχόμενης χρονιάς.

«Ελπίζω ο κόσμος και να με αποδεχθεί. Εγώ θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να τους ευχαριστήσω και ελπίζω να έχουμε μία καλή σχέση και να δημιουργήσουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Παλάου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ