Οριστικό: Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα ο Κάλινιτς – Τα χρήματα που θα πάρει

Οριστικό: Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα ο Κάλινιτς – Τα χρήματα που θα πάρει

Ο Νίκολα Κάλινιτς θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν, μιας και προτίμησε να πάει στους μπλαουγκράνα για λιγότερα χρήματα.

Ο Νίκολα Κάλινιτς οδεύει προς τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, καθώς απέρριψε μεγαλύτερες προτάσεις που του έγιναν, μιας και ήθελε να παίξει υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Σέρβος φόργουορντ που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, είχε πρόταση από τους μπλαουγκράνα εδώ και μέρες, ενώ ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωση του.

Η Μπαρτσελόνα που ήταν η ομάδα που τον ήθελε από την πρώτη στιγμή, τα βρήκε με τη Βαλένθια για την εξαγορά των δικαιωμάτων του στην ισπανική αγορά (350χιλ. ευρώ) και ο Κάλινιτς πάει στη Βαρκελώνη, απορρίπτοντας τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στο τραπέζι.

Όπως ανέφερε το «encestando», ο έμπειρος φόργουορντ απάντησε αρνητικά στα 2,6 εκατομμύρια ευρώ που του πρότεινε ο Ερυθρός Αστέρας για δύο χρόνια, αλλά και στα 2 εκατ. που του έδωσε η Μονακό για την επόμενη διετία. Αντιθέτως, συμφώνησε να πάει στους Καταλανούς με συμβόλαιο ύψους 950.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ