Γκουντάιτις: «Ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Γκουντάιτις: «Ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που είναι με κάθε επισημότητα πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως «πράσινος».

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα με κάθε επισημότητα τον Αρτούρας Γκουντάιτις

Ο Λιθουανός ήταν ένας εκ των βασικών στόχων του «τριφυλλιού», το οποίο είναι άκρως ενεργό στο μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού, πραγματοποιώντας πολλές προσθήκες για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Euroleague.

Ο 29χρονος σέντερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πράσινων», όπου μεταξύ άλλων ήταν άκρως ενθουσιασμένος, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο της νέας του ομάδας και δεν παρέλειψε να στείλει την συμπαράσταση του σε όσους ταλαιπωρούνται και δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.

Διαβάστε επίσης: Μπαμ τίτλου για τον Γιάννη – Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουντάιτις:

Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς.

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Για τους στόχους του: «Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

Η αναφορά του Λιθουανού σε όσους δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές: «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά να είστε δυνατοί, να μείνετε ενωμένοι και να έχετε πίστη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ