Στην Άλμπα Βερολίνου ο Σάμαρ

Στην Άλμπα Βερολίνου ο Σάμαρ

Ενισχύεται στην περιφέρεια ενόψει της νέας σεζόν η Άλμπα Βερολίνου, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ζίγκα Σάμαρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 21 ετών πλέι μέικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φουενλαμπράντα, με την οποία είχε την παρελθούσα σεζόν μέσο όρο 7.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ σε 30 αναμετρήσεις για το ιαπωνικό […]

Ενισχύεται στην περιφέρεια ενόψει της νέας σεζόν η Άλμπα Βερολίνου, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ζίγκα Σάμαρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 21 ετών πλέι μέικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φουενλαμπράντα, με την οποία είχε την παρελθούσα σεζόν μέσο όρο 7.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ σε 30 αναμετρήσεις για το ιαπωνικό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 τού χάρισαν μια θέση στην εθνική Σλοβενίας.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή «βόμβα» Μαρινάκη στον Μπαλτάκο: «Αφερέγγυος και εντολοδόχος» – Τέλος το πραξικόπημα της ΕΠΟ

Ο Σάμαρ άρχισε την καριέρα του στην Γεσένιτσε και αγωνίστηκε επίσης στην ομάδα νέων της Ουνιόν Ολίμπια Λιουμπλιάνα, προτού ενταχθεί στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2018. Αγωνίστηκε στις ομάδες U18 και U19 του συλλόγου, καθώς και στη Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετείχε στην Δ΄ κατηγορία, ενώ βοήθησε τη «βασίλισσα» να κατακτήσει το «Adidas Next Generation Tournament» του 2019, το οποίο διεξήχθη στη Βιτόρια, έχοντας μέσο όρο 7.0 πόντους και 3.5 ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια. Φόρεσε επίσης τη φανέλα της Θαμόρα στη Γ΄ κατηγορία της Ισπανίας, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Φουενλαμπράντα το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ