Ανανεώνει και τον Πλάις η Εφές (Pic)

Ανανεώνει και τον Πλάις η Εφές (Pic)

Η Εφές συνεχίζει τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών της και αυτή τη φορά σειρά έχει ο Τιμπόρ Πλάις ο οποίος υπέγραψε επέκταση ως το 2024

Η Εφές φαίνεται πως τηρεί στο έπακρον τη λαϊκή ρήση «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» καθώς η ανανέωση του Πλάις είναι η έκτη κατά σειρά που πραγματοποιεί.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη υπογράψει επέκταση συμβολαίου οι, Σέιν Λάρκιν, του Βασίλιε Μίτσιτς, του Μπράιαντ Ντάνστον, του Ερντέν Γκαζί και του Μπουγκραχάν Τουντσέρ.

Όμως οι «back to back» πρωταθλητές Ευρώπης δεν μένουν εκεί και προχωράνε και σε μεταγραφές έχοντας κάνει κατοίκους Τουρκίας τους Γουίλ Κλάιμπερν, Άντε Ζίζιτς, Ακίλε Πολονάρα, Αμάτ Εμπαγέ και Εγκεχάν Αρνά. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αν μη τι άλλο έχει κάνει κινήσεις που προκαλούν… τρόμο σε όλους τους αντιπάλους της.

Ο Πλάις ήταν ένας εκ των κορυφαίων στον τελικό της Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς σημείωσε 19 πόντους. Την προηγούμενη σεζόν είχε 9,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο. Ο 32χρονος βρίσκεται στην Εφές από το 2018 και πλέον έχει ανανεώσει μέχρι το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ