Βατούτιν: «Χωρίς νομική βάση η αποβολή της ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν: «Χωρίς νομική βάση η αποβολή της ΤΣΣΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για την αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας από την Euroleague και την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Με δηλώσεις που παραχώρησε στο «sports-ru», ο Αντρέι Βατούτιν επιβεβαίωσε πως η ΤΣΣΚΑ έχει καταθέσει προσφυγή σχετικά με την αποβολή της ομάδας του από τη διοργάνωση της Euroleague, καθώς όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει καμία νομική βάση σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» ΠΑΟΚ με Μπερνάρντ (Vids)

«Η ΤΣΣΚΑ, πράγματι, προσέφυγε στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου, όπου υπάγεται η ECA, που διοικεί την EuroLeague. Κάνουμε προσφυγή κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της να αποβάλει τον σύλλογό μας από τη διοργάνωση, παρά την ιδιότητα του μετόχου και κατόχου άδειας «Α». Πιστεύουμε ότι η απόφαση ελήφθη χωρίς την απαιτούμενη νομική βάση.

Δεν έχουμε αυταπάτες για συμμετοχή στην ερχόμενη σεζόν της Euroleague, καθώς η απόφαση θα πάρει χρόνο. Είναι σημαντικό για εμάς να λάβουμε νομική αξιολόγηση, όποια κι αν είναι αυτή. Επιπλέον, η EuroLeague είναι μία εμπορική διοργάνωση και η μη συμμετοχή σε αυτήν μας στερεί ένα σημαντικό μέρος των εσόδων μας.

Στην πραγματικότητα, στερηθήκαμε την ευκαιρία να λάβουμε έσοδα από την εταιρεία στη δημιουργία και τη διαχείριση της οποίας συμμετείχαμε άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ