Βούισιτς: «Στόχος ήταν να φέρουμε παίκτες επιπέδου Euroleague»

Βούισιτς: «Στόχος ήταν να φέρουμε παίκτες επιπέδου Euroleague»

Ο GM της Μακάμπι Τελ Αβίβ Νίκολα Βούισιτς εξήγησε τη λογική των μεταγραφών που έκανε η ομάδα από το Ισραήλ.

Ο Νίκολα Βούισιτς έκανε δηλώσεις ως GM της Μακάμπι Τελ Αβιβ και εξήγησε τους λόγους των μεταγραφών και την εικόνα που θέλει να δείξει το σύνολο του Κάτας.

Ο βασικός λόγος που επιλέχθηκαν οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα από το Ισραήλ είναι η εμπειρία στην Euroleague και η δίψα για επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Με Ντράγκιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σλοβενία! (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με το σταφ και συζητάμε για παίκτες που είναι ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαμε να φέρουμε στην Μακάμπι. Έχουμε επενδύσει στο θέμα του σκάουτινγκ και μελετάμε όλες τις επιλογές. Διαθέτουμε μία ομάδα με εμπειρία και στόχος ήταν να φέρουμε παίκτες επιπέδου EuroLeague».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που κοιτάζει σε έναν αθλητή: «Εμπειρία και χαρακτήρας, αυτά είναι δύο πράγματα ψάχναμε. Θέλαμε επίσης παίκτες που διψούν για επιτυχία. Φυσικά, έπρεπε να φέρουμε ταλαντούχους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι το μέλλον της EuroLeague, όπως οι Μπόνζι Κόλσον και Τζαρέλ Μάρτιν, που δεν έχουν ξαναπαίξει στη διοργάνωση και κατά τη γνώμη μας μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά θέλαμε παίκτες με καλό χαρακτήρα, να αντέχουν την πίεση και να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες. Πρόκειται για παίκτες που έχουν ήδη παίξει στην EuroLeague και κατανοούν τη σημασία της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Φέραμε παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός.

Το καλοκαίρι, μπορέσαμε να προσθέσουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν στις θέσεις 1-2, όπως ο Μπόλντγουιν και ο Μπράουν, οι οποίοι μπορούν επίσης να παίξουν μαζί. Με τους Χόλινς και Χίλιαρντ, αποκτήσαμε μεγαλύτερο βάθος για να έχουμε ευελιξία στους σχηματισμούς, ώστε να μην εξαρτιόμαστε από κάποιον. Έχουμε παίκτες με εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία, παίκτες που αγωνίζονται σε high tempo».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ