«Καρφιά» του Μίτσοφ για Αταμάν: «Σχεδόν όλο τον χρόνο κάνει διακοπές» (vid)

«Καρφιά» του Μίτσοφ για Αταμάν: «Σχεδόν όλο τον χρόνο κάνει διακοπές» (vid)

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν και τόνισε ότι ο προπονητής της Εφές προτιμάει να κάνει εκδρομές από το να πηγαίνει στις προπονήσεις.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ, που υπήρξε παίκτης του Εργκίν Αταμάν, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γαλατασαράι (2014-2017), μιλώντας σε διαδικτυακό podcast αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον νυν τεχνικό της Εφές και τόνισε ότι προτιμούσε να πηγαίνει στην θάλασσα, από το να δίνει το παρών στις προπονήσεις.

«Ας πούμε ότι είχαμε ένα παιχνίδι το Σάββατο. Ο Αταμάν… εξαφανιζόταν την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Εν τέλει, έρχεται στην προπόνηση και τα χειρίζεται όλα ένας βοηθός του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντουράντ απάντησε στις φήμες περί απόσυρσης (pic)

Ο ίδιος είναι συνέχεια στο τηλέφωνο, στέλνει μηνύματα γιατί του αρέσει να λογομαχεί με τους οπαδούς», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έρχεται μόνο στο τέλος της προπόνησης και λέει αντίο. Την επόμενη μέρα από τον αγώνα της EuroLeague, φεύγει ξανά και πάει στην θάλασσα. Αγαπάει να πηγαίνει στον Τσεσμέ. Φεύγει με το αυτοκίνητό του. Σχεδόν όλο τον χρόνο έφευγε, έμενε πίσω ο βοηθός του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ