Λίγοι και… καλοί στην πρώτη προπόνηση της Εφές (Pic)

Λίγοι και… καλοί στην πρώτη προπόνηση της Εφές (Pic)

Η Εφές ξεκίνησε την προετοιμασία της καθώς οι... τέσσερις διαθέσιμοι παίκτες της βρέθηκαν σήμερα για την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Η Εφές δεν πτοείται από την απουσία των περισσότερων παικτών της λόγω των υποχρεώσεων τους στο Eurobasket και έτσι ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της, μια βδομάδα νωρίτερα απ΄οτι οι υπόλοιπες ομάδες.

Μια προετοιμασία η οποία θυμίζει πριβέ συνάντηση καθώς σε αυτή λαμβάνουν μέρος μόλις τέσσερις παίκτες, Εγκεμέν Γκιουβέν, Ερτέν Γκαζί,  Εμερτσάν Ιλιασόγλου κι ο Εγκεχάν Αρνά, ενώ τον συντονισμό των προπονήσεων έχει αναλάβει ο assistant coach Γιακούπ Σεκιζκέκ.

Διαβάστε επίσης: Πέσιτς για Τεόντοσιτς: «Του είπα ότι έχω καλύτερους παίκτες από αυτόν»

Οι αστέρες των πρωταθλητών Ευρώπης καθώς και ο προπονητής τους Εργκίν Αταμάν μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρόν στις προπονήσεις του συλλόγου τους.

Όμως η Τουρκική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένο και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με όσους της έχουν απομείνει, πραγματοποιώντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και προπόνηση στα σουτ, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της στο twitter.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ