Αποχαιρέτησε την Euroleague ο Μπερτομέου – Ετοιμάζεται ο Μποντιρόγκα

Αποχαιρέτησε την Euroleague ο Μπερτομέου – Ετοιμάζεται ο Μποντιρόγκα

Ο Μπερτομέου αποτελεί εδώ και περίπου τρεις μήνες παρελθόν από την Euroleague κάτι το οποίο επισημοποιήθηκε και με την αποχαιρετιστήρια του επιστολή.

Έχουν σχεδόν περάσει τρεις μήνες από την επεισοδιακή απομάκρυνση του Μπερτομέου από τα καθήκοντα του CEO της Euroleague όταν και καταψηφίσθηκε η παρουσία του στη θέση αυτή με 6 – 5.

Μετά και την ολοκλήρωση των νομικών θεμάτων που αφορούσαν στην αποδέσμευση αλλά και στην αποζημίωση του, ο Ισπανός αποφάσισε να αποχαιρετήσει όλα τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια ευχαριστώντας τους για όσα έκαναν για αυτόν και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως έκλεισε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι της Ελλάδας ξεκινά – Πρεμιέρα στο EuroBasket κόντρα στους Κροάτες

Σελίδα γυρίζει και η διοργάνωση καθώς ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντέγιαν Μποντιρόγκα ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη προέδρου της ECA ενώ δίπλα του θα έχει τον Μάρσαλ Γκλίκμαν ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του CEO.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τα μέλη τα οποία στήριξαν μέχρι τέλος τον Ζόρντι Μπερτομέου ή αν η Euroleague θα περάσει αναίμακτα στη νέα της εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ