Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα εμφανίζεται ανταγωνιστικός σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία: Δεν προπονήθηκε ο Φόιγκτμαν, ατομικό για Βάγκνερ

«Πρώτα από όλα ευχαριστούμε την Φενέρμπαχτσε για την φιλοξενία. Όπως ξέρετε λείπουν πάρα πολλοί παίκτες μας, περισσότερη από την μισή ομάδα, λόγω εθνικών. Γι’ αυτούς που είναι εδώ και δουλεύουν, περίπου 20 ημέρες, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μία ομάδα EuroLeague. Με την οργάνωση του Γουόκαπ είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βγάλαμε πολλά σουτ. Είχαμε ups and downs όπως είναι φυσιολογικό. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Όσον αφορά το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Η Φενέρ θα είναι δυνατή όπως πάντα, έχει παίκτες με εμπειρία από την EuroLeague, με εξαίρεση τον Έντουαρντς, που θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να συνηθίσει τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Την περιμένω πολύ δυνατή. Όσον αφορά εμάς, όταν επιστρέψουν οι απόντες, θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ