Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα

Το όνομα του Ματέους Πονίτκα βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Από to10.gr είχατε ενημερωθεί πριν από λίγες μέρες αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση, του Ματέους Πονίτκα.

Στον τριφύλλι επικρατεί έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες καθώς εξετάζουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις προκειμένου να κάνουν το ρόστερ ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Ο Ματέους Πονίτκα μετά το εξαιρετικό Eurobasket με την Πολωνία ανέβηκε εξαιρετικά ψηλά στη λίστα ειδικά μετά το triple double που έκανε στον προημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας Πάτρας- Μακάμπι 78-85: Φιλική ήττα επιπέδου Euroleague για τους Πατρινούς

Ο Πονίτκα ωστόσο δεν είναι (προς το παρόν τουλάχιστον) ελεύθερος! Πριν από το Eurobasket είχε υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με την Ρέτζιο Εμίλια και πλέον αναζητείται ο τρόπος προκειμένου να «σπάσει» νωρίτερα από τις 21 Νοεμβρίου. Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν έντονα την περίπτωσή του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο Πολωνός έχει εμπειρία από Euroleague, μιας και κατά το παρελθόν έχει καταγράψει 92 συμμετοχές στην διοργάνωση, με τις φανέλες των Πρόκομ, της Ζιέλονα Γκόρα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο απολογισμός του σε αυτά τα 92 παιχνίδια ήταν 8.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.4 τελικές πάσες, ενώ τα ποσοστά του ανέρχονται σε 57% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 70% στις βολές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ