Πάνγκος: «Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου η Αρμάνι»

Πάνγκος: «Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου η Αρμάνι»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του από την Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Κέβιν Πάνγκος εξηγώντας πως η ιταλική ομάδα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Πολύ ικανοποιημένος που είναι παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο φάνηκε στην παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα ο Καναδός γκαρντ Κέβιν Πάνγκος.

Ανέφερε πως η ομάδα του Μιλάνο ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως ένιωθε αβέβαιος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ορισμένες φορές.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν και οι Πολωνοί: «Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Αρμάνι: «Στο Μιλάνο βρήκα έναν φανταστικό οργανισμό. Όλοι έχουν υψηλό κίνητρο και είναι ευγενικοί. Σε βάζουν σε μια θέση που μπορείς να πετύχεις το καλύτερο. Πιστεύω πως αυτές είναι οι συνθήκες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε κάτι ξεχωριστό».

Για την επιλογή του να πάει στην Ιταλία: «Έψαχνα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα αβεβαιότητα με όσα γίνονταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ευτυχώς, τα πράγματα κύλησαν ομαλά».

Για το στοιχείο που θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα: «Η χημεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή σε στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. Στο φινάλε, τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά είναι τα μικρά. Μια νίκη μπορεί να σου δώσει μια θέση στα πλέι οφ ή όχι, να σου εξασφαλίσει τη συμμετοχή σου στα πλέι οφ ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ