Αποκαλύψεις Μποντιρόγκα για την Euroleague και το… μεγάλο πλάνο

Αποκαλύψεις Μποντιρόγκα για την Euroleague και το… μεγάλο πλάνο

Τι είπε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα για το πιθανό άνοιγμα της Euroleague σε νέες αγορές και τις επενδύσεις που μπορούν να προκύψουν στη διοργάνωση.

Το πλάνο… Ντουμπάι και το πιθανό άνοιγμα της Euroleague σε νέες αγορές επιβεβαίωσε ο νέος CEO, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο Σέρβος «θρύλος» μίλησε στο «Nova S» για τα σχέδια της διοργανώτριας αρχής της Euroleague και επιβεβαίωσε πως υπάρχουν μεγάλα σχέδια στο τραπέζι. Ο CEO της Euroleague αναφέρθηκε στις ενδεχόμενες επενδύσεις που μπορούν να προκύψουν, καθώς τόνισε ότι στο τέλος της σεζόν θα υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο το οποίο θα καθοδηγήσει και τους ανθρώπους της λίγκας για τις επόμενες κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού, η ανάγνωση του Μίτσελ, ο «παράγοντας» Βρσάλικο και μια έκπληξη…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολλά θα εξαρτηθούν από το μελλοντικό format της λίγκας. Υπάρχει potential για επενδύσεις. Το μομέντουμ «δείχνει» επενδύσεις στα σπορ, στο μπάσκετ και πολλοί επενδυτές έχουν εμφανιστεί με στόχο να μπουν στην Euroleague. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να… ανοίξουν νέες αγορές, που μπορούν να βελτιώσουν την λίγκα. Όμως, είναι απαραίτητο να βρεθεί ισορροπία. Πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα έχουμε ένα πρότζεκτ, ένα πλάνο, το οποίο θα μας δείχνει προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ