ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Βαρκελώνη και η δεύτερη ελληνική ομάδα, ρίχνεται στην «μάχη» της διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα είναι η γνωστή… Μπαρτσελόνα. Και πάλι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με μεγάλες προσθήκες το καλοκαίρι.  Φέτος οι Καταλανοί θα παραταχθούν με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ο Βέσελι ήρθε για να δώσει αθλητικότητα, εμπειρία, δύναμη και μέγεθος στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Τόμπι αποτελεί ποιοτική λύση στη ρακέτα ενώ και ο Κάλινιτς πήρε την απόφαση να αλλάξει επίπεδο, μετά τον Ερυθρό Αστέρα. Απώλεια, τουλάχιστον τώρα στην αρχή, είναι ο Μίροτιτς, ο οποίος τραυματίστηκε το καλοκαίρι και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έμπαινε ως φαβορί στην διοργάνωση, φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν μεγάλο μέρος του ρόστερ που τους πήγε στο περσινό Final 4, έκαναν προσθήκες που μοιάζουν να τον έχουν κάνει καλύτερο και κοιτάνε στα ίσια μεγάλες ομάδες. Όπως η Μπαρτσελόνα, που είναι και η πρώτη αντίπαλος της φετινής σεζόν. Πίτερς, Μπολομπόι, Κάνααν, Μπλακ ήρθαν για να δώσουν εμπειρία και να καλύψουν τις περσινές αδυναμίες και σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, μπορούν να το κάνουν πολύ καλά. Το σύνολο του Μπαρτζώκα έρχεται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος, νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό με σκορ 67-52.

Διαβάστε επίσης: Φράιμπουργκ-Ναντ 2-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 της Παρασκευής.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Δύσκολο ξεκίνημα, μένει να δούμε τι θα καταφέρουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα, για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά και για το ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα. Παίζουμε εκτός έδρας, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και μένει να δούμε τι θα καταφέρουμε», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο καμία ομάδα δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο εκτέλεσης αμυντικά και επιθετικά. Παρόλα αυτά, το ταλέντο των παικτών που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με μεγάλη ικανότητα, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες απουσίες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε το παιχνίδι και κάθε κατοχή να είναι σημαντική για εμάς, έτσι πρέπει να το εκλάβουμε, ώστε στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε.

 Ο «μαγικός» κόσμος του NBA παίζει… μπάλα εδώ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον ίδιο προπονητή κάποια χρόνια, έχει καλή εκτέλεση στα plays της γενικά, έχει πάρα πολλά plays και προσπαθεί να στοχεύσει σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αμύνεται καλά στην μπάλα, στις συνεργασίες δύο δύο. Γενικά εμείς έχουμε ένα πλάνο που αναλύσαμε στους παίκτες αναφορικά με το πως πρέπει να παίξουμε. Στο τέλος της ημέρας, όμως, μόνο η ένταση που παίζεις σου δίνει νίκες. Η αθλητικότητα, η υπευθυνότητα κάθε παίκτη να εκπληρώσει τον ρόλο του».

Ερωτηθείς για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στα φιλικά, απάντησε: «Κάναμε εννιά παιχνίδια προετοιμασίας, συν δύο στην Ρόδο. Θεωρώ πως είναι ικανοποιητικός αριθμός για να προετοιμαστούμε. Το πρόβλημα είναι πως στα τελευταία τρία είχαμε όλο το ρόστερ μας και αυτό όχι τελείως, γιατί στην Ρόδο δεν έπαιξε ο Μπλακ.

 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Σλούκας: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας να βρεθούμε σε ένα ακόμα Final-4»

Διαβάστε αναλυτικά όσα ο Σλούκας: Για το πώς νιώθει μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι αρκετά καλά, έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και όσο μπορώ ανεβάζω στροφές. Θα είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα».

Για το αν υπάρχει πίεση φέτος: «Πάντα υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό, είναι από τα μεγαλύερα κλαμπ της Ευρώπης. Η πικρία έχει μείνει χαραγμένη. Πίστευα ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο final-4. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι φέτος και με τη βοήθεια του κόσμου μας να βρεθούμε σε ένα ακόμα Final-4».

Για το τι θα αλλάξει αγωνιστικά: «Το προφίλ είναι συγκεκριμένο. Γρήγορο μπάσκετ με καλές επιλογές στην επίθεση, καλή άμυνα και, το βασικό στοιχείο που θέλουμε να κρατήσουμε από πέρυσι είναι το κάστρο μας, το ΣΕΦ, για να έχουμε ανάλογη πορεία με την περσινή. Ομάδες πέρασαν δύσκολα, είχαμε μόνο μια ήττα».

 Αναλύσεις, αφιερώματα και ειδικά στοιχήματα Ευρωλίγκα 2022/23

Για τον Μπολομπόι: «Είναι παίκτης που ταιριάζουμε, καταλαβαίνει τον τρόπο που σκέφτομαι, λοωπς και ο Μους και ο Ταρίκ. έχει γλυκό πονοκέφαλο ο Μπαρτζώκας. Συνεργάζομαι πολύ καλά με όλους τους παίκτες. Ελπίζω το μείγμα να είναι όπως πέρυσι και να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα».

Για το επίπεδο της φετινής Ευρωλίγκας: «Η Ευρωλίγκα φέτος είναι πολύ δύσκολη. Οι ομάδες πήραν παίκτες από ομάδες Ευρωλίγκας, το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Πήγαν λιγότερο σε ρίσκο επιλογές. Το βασικό είναι να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη και ό,τι καταφέρουμε να κλέψουμε εκτός θα είναι υπέρ μας.

Τι θα κρατούσε και τι θα πέταγε από την περσινή σεζόν: «Είχαμε κυριαρχικά στοιχεία. Η άμυνά μας ήταν σε κάθε παιχνίδι εκεί. Θα πέταγα το τρίποντο του Μίσιτς που μας στέρησε τον τελικό πέρυσι».

 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ