Καλάθης: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη στο Μόναχο»

Καλάθης: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη στο Μόναχο»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την άνετη επικράτηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα ης Euroleague, χαρακτηρίζοντας «κλειδί» για την επικράτηση την άμυνα.

Η Φενέρμπατχσε άρχισε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στην Euroleague, νικώντας την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη με την τουρκική ομάδα. Ο Έλληνας γκαρντ που ήταν ο «μαέστρος» του παιχνιδιού της Φενέρ (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο), μίλησε για το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλάθης:

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μίτσελ: Τι ετοιμάζει για την Κρήτη, τι περιμένει από τους ερυθρόλευκους

«Παίξαμε πολύ καλά. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας. Βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε σκληρή άμυνα. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στο Μόναχο, η Μπάγερν έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Όμως, ξεκινήσαμε θετικά τη σεζόν. Ο κόσμος μας ήταν απίστευτος. Δεν ξέρω αν ταξίδεψαν τόσοι πολλοί από την Τουρκία, αλλά ήταν φοβεροί. Τους ευχαριστώ γιατί μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας.

Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι δύσκολο, γιατί διαθέτει και εκείνη πολύ ακλά «όπλα». Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ