Ιτούδης: «Ο χρόνος δεν είναι φίλος μας»

Ιτούδης: «Ο χρόνος δεν είναι φίλος μας»

Την ανάγκη της γρήγορης εύρεσης αγωνιστικής ταυτότητας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Φενερμπαχτσέ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Εuroleague απέναντι στην Μπάγερν και ο προπονητής των Τούρκων Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το ματς αλλά και για τη νέα ομάδα που θα παρουσιάσει.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βρει άμεσα αγωνιστική ταυτότητα και ότι η Μπάγερν είναι εξαιρετική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Αυτό πρέπει να κοιτάμε στην Ευρωλίγκα…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της τουρκικής ομάδας:

«Έχουμε κάποιους που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο Μπούκερ προπονείται, ο Τζεκίρι είναι ενεργός και έχει ήδη παίξει στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Περιμένουμε και τον Μπιέλιτσα, είναι σε καλό δρόμο, μάλλον θα προπονηθεί σήμερα αλλά θα δούμε.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Η Μπάγερν έχει καλό σύστημα με τον Αντρέα Τρινκιέρι και τους βοηθούς προπονητές του εκεί. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν δευτεραθλητές Γερμανίας και όχι μόνο, πήγαν στον πέμπτο αγώνα στα πλέι οφ της EuroLeague πέρυσι.

Έχουν λίγο πολύ τον ίδιο πυρήνα της ομάδας και είναι μια πραγματική ομάδα. Γιατί συνεργάζονται και έχουν πολλούς αυτοματισμούς. Πολύ καλή απόσταση και χημεία. Ποτέ δεν κάνουν back-up, αγωνίζονται ανεξάρτητα αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας.

Συνολικά, θα είναι μια πρεμιέρα καθώς προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ταυτότητα και να προσπαθούμε να οικοδομήσουμε κάτι στις σχέσεις και στην κατανόηση του συστήματος. Αλλά έχουμε δείξει κάποια πρόοδο και στην άμυνα.

Το τρίτο δεκάλεπτο που παίξαμε κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ ήταν υπέροχο, το 28-8 δείχνει ότι είμαστε η ίδια ομάδα που μπορεί να κάνει… φασαρία. Έχουμε μια ακόμη πρακτική για να το πετύχουμε. Το λέω αυτό, γιατί ο χρόνος δεν είναι φίλος μας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε πράγματα με συγκεκριμένο περιορισμένο χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ