Γκουντάιτις: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα»

Γκουντάιτις: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα»

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο σέντερ του Παναθηναϊκού Αρτούρας Γκουντάιτις.

O Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Σερβία για το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο Λιθουανός σέντερ των Πράσινων Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως ο αγώνας θα είναι σκληρός αφού οι παίκτες της Σερβικής ομάδας αρέσκονται σε αυτό το στυλ παιχνιδιού ενω επεσήμανε την αστοχία της ομάδας του στις βολές.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ, μένει ελεύθερος από τους Μάβερικς – Επιστρέφει στην Ευρώπη;

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.

Είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ