ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague είναι γεγονός και οι ομάδες συνεχίζουν τον δρόμο τους. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι έχασαν την πρώτη αγωνιστική από την Εφές με 72-59 και όπως είναι προφανές και από το τελικό σκορ, δεν έκαναν κανένα σπουδαίο ματς. Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πιο πολύ στα μέτρα τους, σε σχέση με εκείνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και θα παλέψουν, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο, αλλά ξέρουν και οι Σέρβοι και όλες οι ομάδες ότι η Ευρωλίγκα είναι τόσο ανταγωνιστική, που ο χρόνος τους πιέζει όλους υπερβολικά.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει στην κατάσταση με τον Ερυθρό Αστέρα. Κουβαλάει μια ήττα από την πρώτη αγωνιστική και χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα, για να αλλάξει η κατάσταση, ειδικά και μετά την ήττα στην Basket League. Οι δύο ομάδες θα ήθελαν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Οι «πράσινοι» έχασαν δύσκολα από την Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώτη αγωνιστική, με 68-71 και ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια. Η ελληνική ομάδα, έχει και αυτή πολλά καινούργια κομμάτια στο ρόστερ της, νέο προπονητή και χρειάζεται τον χρόνο στο παρκέ. Οι μαζεμένες ήττες δεν ευνοούν την ψυχολογία καμίας ομάδας. Έχουμε μπροστά μας έναν «Μαραθώνιο» για όλους και κάθε ματς είναι σημαντικό, για την συνέχεια της διοργάνωσης. Η νίκη θα κάνει μεγάλο καλό στην ομάδα που θα την κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο και όμως αληθινό – Διανυκτέρευσε στο αεροδρόμιο ο Γουίλιαμς

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Πέμπτης.

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση»

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ράντονιτς:

 

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα.

 

Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση.

 

Παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, έχουν μεγάλα κορμιά και είναι δυνατοί στη ρακέτα όπως ο Μπέντιλ και ο Μάρτιν, ενώ απέκτησαν και τον Ραντούλιτσα. Επίσης και ο Μίτροβιτς αποτελεί μία ακόμα επιλογή για εκείνους κάτω από το καλάθι.

 

Έχουν εμπειρία και στα γκαρντ ενώ υπάρχουν και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί. Όπως είπα πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

 

Αυτό είναι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση απ’ ότι στα τελευταία ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ