Βαλένθια – Βιλερμπάν 76-77: Ο τρομερός Ντε Κολό και η βολή του Μάθιους έδωσαν τη νίκη

Βαλένθια – Βιλερμπάν 76-77: Ο τρομερός Ντε Κολό και η βολή του Μάθιους έδωσαν τη νίκη

Χάρη σε μια βολή του Τζόνα Μάθιους η Βιλερμπάν επικράτησε της Βαλένθια με σκορ 77-76 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague.

Την πρώτη της νίκη φέτος στη Euroleague πανηγύρισε η Βιλερμπάν που επικράτησε με σκορ 77-76 της Βαλένθια στην Ισπανία για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Τζόνα Μάθιους να σκοράρει μία βολή στο 76-76 και έτσι χάρισε τη νίκη στη γαλλική ομάδα υποχρεώνοντας τις «νυχτερίδες» στη δεύτερη ήττα τους στη λίγκα.

Κορυφαίος για τη Βιλερμπάν ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 16 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ρετίν Ομπασοχάν που πρόσθεσε άλλους 13. Από την άλλη πλευρά, εξαιρετικός ήταν ο Γιασιέλ Ριβέρο με 15 πόντους και ο Κρις Τζόουνς με 13.

To πρώτο μέρος μοιράστηκε σε δύο μέρη. Η Βαλένθια επέβαλλε στον ρυθμό της καταφέρνοντας να χτίσει μια διψήφια διαφορά. Όμως η Βιλερμπάν δεν πτοήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο απάντησε ανάλογα, καταφέρνοντας να μειώσει αρχικά και στη συνέχεια να πάρει ακόμα και το προβάδισμα. Έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 42-38.

Η τρίτη περίοδος ήταν μοιρασμένη, με αποτέλεσμα το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο να γίνει ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι βολές του Μάθιους, με τον Αμερικανό να βάζει τη μία και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 77-76.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 38-42, 59-62, 76-77

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ