MVP της 2ης αγωνιστικής ο «μυθικός» Βεζένκοφ! (vid)

MVP της 2ης αγωνιστικής ο «μυθικός» Βεζένκοφ! (vid)

Με το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Euroleague βραβεύτηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη φοβερή του εμφάνιση απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Με πρωταγωνιστή τον Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ με 90-80 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στη φετινή Euroleague. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν για μια ακόμα φορά εκπληκτικός και οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στη νίκη, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Ο Βούλγαρος παρέμεινε στο παρκέ για 36:26 λεπτά, στα οποία είχε 23 πόντους, με 6/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 5/6 βολές, ενώ επίσης κατέβασε 14 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 11 αμυντικά) και είχε 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 37 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ο Κίτσος είναι το μέλλον – Η φοβερή εμφάνιση μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» και η… εξαφάνιση των 100 εκατομμυρίων! (pics, vid)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Euroleague τον επιβράβευσε, καθώς η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι ο σταρ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής, μετά τα σπουδαία του κατορθώματα απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ