Μεγάλες αλλαγές στην Euroleague – Η πρόταση του Μποντιρόγκα

Μεγάλες αλλαγές στην Euroleague – Η πρόταση του Μποντιρόγκα

Νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague αναμένεται να προτείνει ο νέος CEO της διοργανώτριας αρχής, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Αλλαγές στο format της Euroleague αναμένεται να προτείνει ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο νέος CEO της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μίλησε για τα ζητήματα που υπάρχουν με την FIBA, αναφορικά με τα «παράθυρα» των εθνικών και αποκάλυψε ότι ο ίδιος πρόκειται να προτείνει νέο σύστημα διεξαγωγής ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ευνοεί τους πάντες…

Διαβάστε επίσης: Ο Κίτσος είναι το μέλλον – Η φοβερή εμφάνιση μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων» και η… εξαφάνιση των 100 εκατομμυρίων! (pics, vid)

«Η θέση μου είναι να προστατεύω τα συμφέροντα των συλλόγων, της Euroleague. Νομίζω πως σίγουρα πρέπει να γίνει μία συζήτηση ώστε το καλεντάρι να εναρμονιστεί. Υπάρχουν τέσσερις διοργανώσεις στην Ευρώπη. Είναι πολλές. Ακόμα και για έναν νορμάλ θεατή, μοιάζει αρκετά μπερδεμένο. Λόγω της αδυναμίας των παικτών του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας να παίξουν στα παράθυρα του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου, τίθεται σε αμφισβήτηση η ποιότητα των αγώνων.

Έχει περάσει πολύς καιρός από την ίδρυση της Euroleague, πάνω από 20 χρόνια. Πριν πέντε έτη, ξεκίνησαν τα «παράθυρα». Ως τώρα δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα ως προς τα καλύτερα αποτελέσματα κι ο στόχος είναι να παίζουν οι κορυφαίοι. Θα έπρεπε να υπάρχει μία παράλληλη πορεία με το ποδόσφαιρο όπου παίζουν οι καλύτεροι. Κάτι που δεν συμβαίνει στο μπάσκετ.
Το τρέχον καλεντάρι των διοργανώσεων στην Ευρώπη δεν επιτρέπει τη σωστή ανάπτυξη του μπάσκετ. Με άλλα λόγια, κάπου κάτι σπάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ