«Βόμβα» ο Παναθηναϊκός: Με αυτόν μιλάει από το ΝΒΑ

«Βόμβα» ο Παναθηναϊκός: Με αυτόν μιλάει από το ΝΒΑ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει τα μεταγραφικά του... δίχτυα στην αγορά του NBA! Με ποιον παίκτη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Την περίπτωση του Τζέικ Λέιμαν εξετάζει ξανά ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» του Ράντονιτς έχουν ανοιχτές τις μεταγραφικές τους… κεραίες, με τον 26χρονο φόργουορντ να επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το κενό που υπάρχει πίσω από τον Ντέρικ Γουίλιαμς, με τον Τζέικ Λέιμαν να θεωρείται η ιδανική επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δοκιμή για Μπα, ο Άβιλα και η έκπληξη στον άσο

O νεαρός παίκτης «κόπηκε» σήμερα (15/10) από τους ανθρώπους των Μπόστον Σέλτικς, με το «τριφύλλι» να θέλει να τον κάνει δικό του. Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Λέιμαν είχε «παίξει» δυνατά για τον Παναθηναϊκό, αλλά απέρριψε την πράσινη προοπτική για χάρη του μαγικού κόσμου του NBA.

Αν 26χρονος φόργουορντ αποφασίσει ότι δεν θα περιμένει άλλο για συμβόλαιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του, αφού ταιριάζει απόλυτα στα στοιχεία που θέλει ο Ράντονιτς.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Λέιμαν φόρεσε τη φανέλα των Τίμπεργουλβς (2021-22) έχοντας 2,4 πόντους και 1,1 ριμπάουντ σε 34 ματς της regular season. Συνολικά, ο 26χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε 243 ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη με 4,8 πόντους και 1,7 ριμπάουντ/μέσο όρο, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 47 του ντραφτ του 2016. Παράλληλα, ο μεταγραφικός στόχος των «πρασίνων» σουτάρει με 46% στα εντός πεδιάς και 30% στα τρίποντα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακατέψει την… τράπουλα του ρόστερ, με τους Αντριους και Γκουντάιτις να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Θυμίζουμε, πως και ο Νταρίλ Μπέικον έχει συνδεθεί με το τριφύλλι και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις και σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ