Αγρίεψε η Ρεάλ πριν από τον Ολυμπιακό: Τι συμβαίνει στη Βασίλισσα (vids)

Αγρίεψε η Ρεάλ πριν από τον Ολυμπιακό: Τι συμβαίνει στη Βασίλισσα (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (19/10, 21:45), σε μία σεζόν που έχουν αλλάξει πολλά...

Χθες βράδυ (16/10) η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 96-79 της Μπανταλόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα και έδειξε αρκετά… αγριεμένη!

Οι «μερένχες» δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους σε μία, αν μη τι άλλο, μεταβατική χρονιά, λόγω της απουσίας του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο τους. Συν τοις άλλοις το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ενδεικτικά, στη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της Euroleague, έλειπαν 6 παίκτες. Ο λόγος για τους Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλδε. Παρ’ όλα αυτά, η «Βασίλισσα» έχει μία δωδεκάδα γεμάτη αστέρες και είναι ξεκάθαρα ομάδα Final Four! Μούσα, Σέρχιο Ροντρίγκεζ, Γιαμπουσέλε, Ταβάρες, Πουαριέ, Γιουλ, Χεζόνια, Κοζέρ αποτελούν παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς. Φανταστείτε να μην είχε απουσίες αυτή η ομάδα…

Ωστόσο, παρά τις πολλές ποιοτικές επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ, οι απουσίες και το γεγονός πως ο Λάσο δεν είναι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, είχαν αποσυντονίσει τη Ρεάλ, με συνέπεια οι εμφανίσεις της να μην πείθουν στους προηγούμενους αγώνες. Στις 13 Οκτωβρίου έχασε από την Μπαρτσελόνα για τη Euroleague, ενώ λίγες μέρες πριν είχε επικρατήσει με… χίλια ζόρια της Μάλαγα για το πρωτάθλημα.

Η ζωή χωρίς τον Λάσο είναι δύσκολη, αλλά φαίνεται πως οι Μαδριλένοι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους σε κρίσιμο σημείο, λίγες μέρες πριν την πρώτη διαβολοβδομάδα στη Euroleague και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζουζ Ματέο (βοηθός του Λάσο πέρσι και πρώτος προπονητής φέτος) παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτή τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, καθώς η φιλοσοφία του ταιριάζει με του Λάσο, γεγονός αρκετά κομβικό για το μέλλον σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παρουσιάζεται μία σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ για να φτάσει στο πικ της χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα και οι πιθανότητες να εμφανιστεί ανέτοιμη σε ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς είναι αρκετές. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να φύγει την Τετάρτη με ένα σπουδαίο «διπλό» τετράδας από τη Μαδρίτη.

Ο περίπατος της Ρεάλ επί της Μπανταλόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ