ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» έκαναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, έχουν αρκετούς νέους παίκτες και φυσικά νέο προπονητή. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ νέα πράγματα θα εμφανίσει ο Ράντονιτς στο παρκέ, που άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και είναι ο νέος κόουτς του «τριφυλλιού». Σίγουρα, οι πολλές αλλαγές δεν ευνοούν καμία ομάδα, αφού θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής και ίδιο ισχύει και για την ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο κόντρα στους Ισπανούς, αλλά το ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολη έδρα για καμία ομάδα, ποτέ. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του και σίγουρα θα είναι ένα τεστ, για να μετρήσει τις δυνάμεις του.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στην…. μετά Λάσο εποχή και το κάνει με εντυπωσιακό ρόστερ. Η ισπανική ομάδα είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχει πάνω της τον τίτλο του φαβορί. Η αλλαγή στον πάγκο είναι πολύ μεγάλη, έγινε άκομψα και δημιούργησε αρκετές συζητήσεις, μέσα στο καλοκαίρι. Αυτά μένουν στην άκρη όμως, γιατί αρχίζει η αγωνιστική δράση και όλα θα κριθούν εκεί. Το ρόστερ της «βασίλισσας» είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.Υπήρξε ενίσχυση με τον Ντζάναν Μούσα ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Eurobasket, όσο και με τον Μάριο Χεζόνια, που είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Έχουμε και τους Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Ταβάρες, Πουαριέ, Χάνγκα και κάπως έτσι έχουμε ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Γκριγκόνις: «Δύσκολη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ για τους αντιπάλους – Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα είναι μια μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, πολλά πράγματα θα συμβούν, το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Για τα δυνατά σημεία του ισπανικού συλλόγου, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, το ζητούμενο είναι να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σκάουτινγκ και οι προπονητές μας ασχολούνται με αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό και διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μπροστά τους και να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας».

Για την έδρα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είχα κάποια πολύ καλά παιχνίδια εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου. Πάντα ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Αθήνα γιατί είναι μια όμορφη πόλη και το ΟΑΚΑ ένα καταπληκτικό γήπεδο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι όμορφο να έχει αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό της αλλά για την φιλοξενούμενη είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάρω ενέργεια από τους φιλάθλους μας».

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Γιουλ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο αρχηγός των Μαδριλένων Σέρχιο Γιουλ.

Aναλυτικά τα όσα είπε: «Το κίνητρό μας για να παίξουμε στην Euroleague είναι μέγιστο και όλοι στην ομάδα θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν σε αυτό το πρωτάθλημα και να παίξουν σκληρά για να είναι σε ένα άλλο Final Four όταν έρθει ο Μάιος.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είχε καλές προσθήκες, είναι ουσιαστικά μια νέα ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και με αυτούς τους αφοσιωμένους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας, κρατώντας τον έλεγχο του ρυθμού για να έχουμε επιλογές να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί πόδι».

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ