Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 84-63: Με «μαέστρο» Καλάθη το 3×3

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 84-63: Με «μαέστρο» Καλάθη το 3×3

Η Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη, νίκησε άνετα με 84-63 τη Βιλερμπάν στην Τουρκία, με τον Έλληνα γκαρντ να πραγματοποιεί μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Σαν αέρας πέρασε η Φενέρμπαχτσε από τη Βιλερμπάν, με τους Γάλλους να μην μπορούν να προβάλλουν καμία αντίσταση και να γνωρίζουν την ήττα με 84-63 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν στο ξεκίνημα και οι Νικ Καλάθης και Τζόναθαν Μότλεϊ στη συνέχεια «καθάρισαν» την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ. Με 11 πόντους, 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο διεθνής γκαρντ.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση, με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να ξεκινάει «καυτός» με 3/5 τρίποντα και το πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκει τους Τούρκους στο +6 (25-19). Ο Γκούντουριτς έκανε το 39-32 στο 27′, όμως ο Φαλ, που αποτέλεσε συνεχόμενη πηγή κινδύνου τους γηπεδούχους, κάνοντας το 41-36 με 4 σερί πόντους στο 19′.

Διαβάστε επίσης: ΝΒΑ: Δέκα ερωτήσεις-κλειδιά για το φετινό πρωτάθλημα (part 1, vids)

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη πάτησαν το… γκάζι και δεν κοίταξαν πίσω. Με τον Νικ Καλάθη να σκοράρει και να δημιουργεί εξίσου, τον Σκότι Γουίλμπεκιν να δημιουργεί μπελάδες στη γαλλική άμυνα και τον Τζόναθαν Μότλεϊ να είναι άχαστος κοντά στο καλάθι (6/6 δίποντα), η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +19 (65-46) στο τέλος της περιόδου. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου με την τέταρτη περίοδο να αποτελεί τυπική διαδικασία.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-19, 42-36, 65-46, 84-63.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ