Μπαρτζώκας: «Μεγάλη νίκη στις λεπτομέρειες, αλλά… την ξεχνάμε»

Μπαρτζώκας: «Μεγάλη νίκη στις λεπτομέρειες, αλλά… την ξεχνάμε»

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και είπε πως η νίκη πρέπει να ξεχαστεί άμεσα.

Ο Ολυμπιακός με σουτ του Σλούκα στο τέλος επικράτησε στη Μαδρίτη με 89-87 τη Ρεάλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το ματς και επεσήμανε πως το ματς ανήκει στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπως περίμεναν όλοι. Είχε υψηλό σκορ. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά για να πάρουν τη νίκη, αλλά στο τέλος λεπτομέρειες καθόρισαν τη νίκη. Είχαμε καλές φάσεις στην άμυνα στο τελευταίο λεπτό και φυσικά το σουτ του Σλούκα έκρινε το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει στο προσκήνιο ο Φορτούνης

Δεν παίξαμε καλά, ειδικά αμυντικά, ενώ δεν σουτάραμε και καλά από το τρίποντο. Πιστεύαμε όμως πως αν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ θα είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και κάναμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είναι μεγάλη νίκη εκτός έδρας, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε άμεσα γιατί έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Βεζένκοφ. «Ο Σάσα είναι πάντα… Σάσα. Έχει 1.000 τρόπος να σκοράρει. Μετά από επιθετικό ριμπάουντ, με αιφνιδιασμό, με φλόουτερ, με τρίποντα, με ντράιβ… Είναι πάντα έτσι. Δουλεύει σκληρά και γι’ αυτό παίζει έτσι».

Ενώ μίλησε και ο Σλούκας που ανέφερε:

«Προσπάθησα να είμαι επιθετικός σε κάθε κατοχή. Κάποιες φορές σκοράρω, άλλες όχι. Είναι πράγματα που δουλεύω στην προπόνηση. Σήμερα, έβαλα ένα δύσκολο σουτ και είμαι περήφανος για τη νίκη μας.
Η Ρεάλ είναι μια σπουδαία ομάδα και φαβορί για το Final Four. Κάναμε ένα σταθερό παιχνίδι, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποιες άμυνες, αλλά είχαμε τον χαρακτήρα να πάρουμε τη νίκη».

Ενώ δηλώσεις έκανε και ο Βεζένκοφ:

Για το ματς: «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Δεν κάναμε το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι μας, αλλά πιστεύω ότι επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια παιδιά είχαν καταπληκτικά σουτ, πολύ δύσκολα σουτ. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την άμυνά μας αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά στη διοργάνωση, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μια τόσο δύσκολη νίκη σε αυτό το γήπεδο».

Για τη προσωπική του εμφάνιση: «Η ομάδα κερδίζει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος μετά από αυτό. Και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί την Παρασκευή, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπασκόνια, μια πολύ καλή ομάδα, μια διαφορετική ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ