Βγαίνει στο προσκήνιο ο Φορτούνης

Βγαίνει στο προσκήνιο ο Φορτούνης

Ο Μίτσελ σκέφτεται όλο το ρόστερ, ο Κώστας Φορτούνης έχει επανέλθει σε καλή κατάσταση και ο Ισπανός είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι και προπονείται κανονικά στον Ρέντη.

Ο Μίτσελ αξιολογεί καθημερινά όλο το ρόστερ των Πειραιωτών, ενώ η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη τη Δευτέρα, τον έχει βάλει σε πιο έντονες σκέψεις σχετικά με την ενεργοποίηση ή μη του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

O Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε αποστολή σε πρώτη φάση. Εξάλλου, ο «Φόρτου» προπονείται κανονικά εδώ και αρκετό καιρό, έχει επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του από τον Μίτσελ.

Ο ίδιος ο 59χρονος σκέφτεται λοιπόν να ανοίξει το ροτέισον και να ψάξει λύσεις με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί και ο Φορτούνης φέρεται να είναι μια από τις επιλογές του, παρότι πριν μερικές μέρες ουσιαστικά ο Μίτσελ είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης έχει να αγωνιστεί από τις 17 Μαϊου του 2022 και το ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2. Συνολικά στον Ολυμπιακό αγωνίζεται από το 2014 και έχει 266 συμμετοχές, 79 γκολ και 77 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ