Μπαρτζώκας: «Έτσι θα νικήσουμε και στη Βιτόρια»

Μπαρτζώκας: «Έτσι θα νικήσουμε και στη Βιτόρια»

Παραμονές του αγώνα με την Μπασκόνια (21/10, 21:30) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μίλησε για το τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες για να πάρουν ένα ακόμη διπλό.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του θέλει να συνεχίσει στην φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός και να πάρει μια ακόμη νίκη αυτή την φορά απέναντι στην Μπασκόνια.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το πως θα καταφέρει η ομάδα του να φύγει με την νίκη και από την Βιτόρια.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Eκτός και με Άρη ο Κουρμπέλης

Οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Εχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε, κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς. Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, τελείως άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά στην είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός».

Όσα είπε για τα σημεία που θα φέρουν το μεγάλο διπλό:

«Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ