Λι: «Ζητάμε συγνώμη για την Άλμπα, δεν εμφανιστήκαμε στον αγώνα»

Λι: «Ζητάμε συγνώμη για την Άλμπα, δεν εμφανιστήκαμε στον αγώνα»

Ο Πάρις Λι σε δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, απολογήθηκε στον κόσμο τον «πρασίνων» για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη συντριβή από την Άλμπα Βερολίνου χθες για την Euroleague πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση, με τον Αμερικανό γκαρντ του «τριφυλλιού», Πάρις Λι, να δηλώνει χαρακτηριστικά πως η ομάδα δεν… εμφανίστηκε καν στο γήπεδο, ενώ έδωσε και το σύνθημα για ανάκαμψη στο παιχνίδι με τη Μονακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γουίλιαμς, τα «έχωσε» στους παίκτες ο Ράντονιτς

Για το παιχνίδι με τη Μονακό:

«Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες».

Για την ήττα από την Άλμπα:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ