Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γουίλιαμς, τα «έχωσε» στους παίκτες ο Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γουίλιαμς, τα «έχωσε» στους παίκτες ο Ράντονιτς

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στον μηρό από τη χθεσινή συντριβή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς τα είπε σε έντονο ύφος με τους παίκτες του για την απόδοσή τους.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε πολύ βαριά ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο με 94-65 και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι τη Μονακό, την Παρασκευή (21/10), για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη στη Γρμανία, είδε τον Ντέρικ Γουίλιαμς να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα, εξαιτίας ενός χτυπήματος στον μηρό από το χθεσινό ματς.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Έτσι θα νικήσουμε και στη Βιτόρια»

Επιπλέον ο Μαυροβούνιος τεχνικός, για περισσότερη από μία ώρα ανέλυσε το βίντεο της συντριβής στους παίκτες του, και έκανε αρκετά έντονες παρατηρήσεις σχετικά με την τραγική απόδοσή τους, επισημαίνοντάς τους τα λάθη τους.

Πλέον οι «πράσινοι» επιστρέφουν στη βάση τους για να ετοιμαστούν για το δύσκολο παιχνίδι με τη Μονακό, με την ελπίδα να καταφέρουν να γυρίσουν το χαρτί και να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με εχθές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ