Διώχνει έναν από τους τέσσερις πιο αποτελεσματικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός

Διώχνει έναν από τους τέσσερις πιο αποτελεσματικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός

Οι εμφανίσεις του Άντριου Άντριους τον έχουν βάλει στη λίστα με τους πιο αποτελεσματικούς για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, ωστόσο οι πράσινοι δεν σκέφτονται να τον κρατήσουν.

Ο Παναθηναϊκός στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις αντιμετώπισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία ηττήθηκε με 85-74 ενώ υποδέχθηκε και τον Κολοσσό στον ΟΑΚΑ τον οποίο νίκησε δύσκολα 77-67.

Κοινός παρονομαστής των δύο αυτών αναμετρήσεων είναι η απουσία του Άντριου Άντριους από την ομάδα. Στο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ενώ σε αυτό κόντρα στη ομάδα της Ρόδου δεν συμπεριλήφθηκε καν στην 12αδα.

Διαβάστε επίσης: «Μεταγραφή» Διαμαντίδη στην ΕΟΚ (pics)

Αυτά σε συνδυασμό με την άφιξη του Μπέικον, φέρνουν τον Άντριους κοντά στην πόρτα της εξόδου καθώς οι ξένοι παίκτες θα γίνουν οκτώ και κάποιος θα πρέπει να αποτελέσει θυσία.

Όμως ο γκαρντ των «πράσινων» στα ματς που έχει αγωνιστεί έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε να είχε κερδίσει μία θε΄ση στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα σε τέσσερα ματς αγωνίστηκε στην Euroleague, είχε 8,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 8 PIR με 41,7% δίποντα (5/12), 62,5% τρίποντα (5/8), 88,9% (8/9) βολές.

Επίσης θετικά στοιχεία έδειξε και στο αμυντικό κομμάτι, με το μόνο μελανό σημείο να είναι στην επίθεση και τη διστακτικότητα στο να σουτάρει, έχοντας  20 σουτ σε 79′, κάτι το οποίο σημαίνει 0,25 σουτ ανά λεπτό.

Αυτή τη στιγμή είναι ο έκτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, με τους πέντε που βρίσκονται από πάνω να έχουν και ένα ματς περισσότερο. 

Αυτό θα φανεί καλύτερα αν δούμε δίπλα-δίπλα τους πόντους που σκοράουν ανά λεπτό οι έξι καλύτεροι σκόρερς.

Ντέρικ Ουίλιαμς – 0,493
Μάριους Γκριγκόνις – 0,46
Πάρις Λι – 0,35
Ματέους Πονίτκα – 0,35
Αρτούρας Γκουντάιτις – 0,45
Άντριου Άντριους – 0,417

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ