Η ρεβάνς που ψάχνει ο Γουόκαπ (vid)

Η ρεβάνς που ψάχνει ο Γουόκαπ (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ μετά το μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς ψάχνει... ρεβάνς και θέλει να δέσει «κόμπο» τον Κρις Τζόουνς, τον καλύτερο πόιντ γκαρντ της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη βδομάδα απέναντι στη Μονακό στο ΣΕΦ, με τον Μάικ Τζέιμς και τον Έλι Οκόμπο να πραγματοποιούν μεγάλες εμφανίσεις. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν πολύ υψηλά σταντάρ απόδοσης και μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, είχαν ένα μίνι… πισωγύρισμα απέναντι στους Μονεγάσους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού να μην λειτουργεί καλά στο ματς με τη Μονακό και τα αντίπαλα γκαρντ να κάνουν ότι θέλουν. Παρότι όμως ο Τόμας Γουόκαπ ήταν και πάλι πολύ καλός και στις δυο πλευρές του παρκέ, ο Τζέιμς κατάφερε να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό με τα καλάθια που πέτυχε.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια που είναι must win, καθώς δεν επιτρέπεται και νέα γκέλα στο ΣΕΦ μετά τη Μονακό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού το γνωρίζουν αυτό, ενώ ο Μπαρτζώκας καταστρώνει το πλάνο του για να περιορίσει τον Κρις Τζόουνς που είναι ο… Μάικ Τζέιμς των νυχτερίδων.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Έλληνας τεχνικός θα ρίξει και πάλι πάνω στον καλύτερο γκαρντ της αντίπαλης ομάδας τον Γουόκαπ με σκοπό να τον ανακόψει, με τον ίδιο τον Αμερικανό να ψάχνει μια προσωπική ρεβάνς μια βδομάδα μετά την κόντρα με τον Τζέιμς και την ήττα των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο περιορισμός του εκρηκτικού γκαρντ του Τζόουνς δεν είναι απλή υπόθεση, όμως σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Γουόκαπ θα είναι το «κλειδί» στην περιφέρεια τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Μπαρτζώκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ