Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία: «Μέσα στις χειρότερες σφαγές που μας έχετε κάνει» (pics)

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία: «Μέσα στις χειρότερες σφαγές που μας έχετε κάνει» (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε για τη διαιτησία στο ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ με 91-89 και έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague με μόλις μια νίκη σε έξι παιχνίδια.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εκφράζοντας ανοιχτά τον προβληματισμό τους και τη δυσαρέσκεια τους για τις αποφάσεις των Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Φερνάντο Ρότσα και Σαούλιους Ράτσις. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, ήταν αυτός που εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονα των «πρασίνων» για τη διαιτησία του αγώνα με την Παρτίζαν.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την ήττα από τους Σέρβους στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε για τους τρεις ρέφερι στο ΟΑΚΑ, προχωρώντας σε μια σειρά σχολίων στα social media, όπου αναφέρεται στη Euroleague και τον τρόπο που μεταχειρίζεται τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με όσα έγιναν στο ματς με την Παρτιζάν, εξαπολύοντας επίθεση στους ρέφερι, αλλά και στις αρχές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Σίγουρα μέσα στις χειρότερες σφαγές που μας έχετε κάνει», ενώ λίγο αργότερα αναδημοσίευσε μια σειρά διαιτητικών λαθών και σημείωσε: «Αυτή είναι μια ληστεία του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων μας». Μεταξύ άλλων ο Γιαννακόπουλος ανέβασε και μια φωτογραφία με φάουλ του Έξουμ στον Μπέικον και έκανε λόγο για… νέους κανόνες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, για να συνεχίσει λέγοντας: «Μας κλέβετε τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματα τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά όταν ζητήσαμε να φύγουμε από τη στημένη διοργάνωσή σας δεν μας αφήσατε; Γιατί;».

Δείτε τα story στο Instagram του Γιαννακόπουλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ