ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πρώτη τους ήττα στην διοργάνωση, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η Μονακό βρήκε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και τον νίκησε εύκολα, μέσα στο ΣΕΦ και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» κατάλαβαν καλά ότι δεν μπορούν να μπαίνουν χαλαροί. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο ΣΕΦ και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και τον κόσμο τους. Μοναδική απουσία είναι ο Μιχάλης Λούντζης, που τραυματίστηκε και δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Από εκεί και πέρα όλοι είναι μέσα και ψάχνουν ακόμα μια νίκη, που θα τους κρατήσει μια… ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η Βαλένθια είναι στο 2-3 και ετοιμάζεται για ένα δύσκολο ματς. Ξέρουν καλά οι Ισπανοί ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να είναι χαλαρός. Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική τον… πόνεσε και τώρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Πάντως και οι Ισπανοί με καλή διάθεση ήρθαν στην Ελλάδα, αφού την περασμένη αγωνιστική, νίκησαν εύκολα την Άλμπα Βερολίνου, με 87-73. Οι δύο ομάδες είναι επιθετικές, σκοράρουν πάνω από 80 πόντους και όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του, θα πάρει ακόμα μια νίκη στον… Μαραθώνιο της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Euroleague: «Δεν θα ανεχθούμε περιστατικά που μας αδικούν κατάφορα»

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλένθια είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Παρασκευής.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Έτσι θα κερδίσουμε τη Βαλένθια – Είναι παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων»

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ και τόνισε ότι είναι ένα ματς πολύ υψηλών απαιτήσεων για τον Ολυμπιακό.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Κάθε ρόστερ της Ευρωλίγκας έχει ποιότητα και φυσικά εκείνο της Βαλένθια. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν προσθέσει δύο Αμερικάνους γκαρντ που ελέγχουν και κατευθύνουν το παιχνίδι, οι οποίοι είναι πολύ επιθετικοί στο καλάθι.

Στην ουσία έχει έναν κορμό από έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν καλό μπάσκετ και οδηγεί όποια ομάδα την υποτιμήσει σε προβλήματα. Σουτάρουν καλά τη μπάλα, έχουν τρίποντο και από το ‘5’ από τον Ντούμπλιεβιτς, είναι καλοί στο transition, τρέχουν γρήγορα και γενικά επιτίθενται νωρίς χωρίς μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας.

Είναι δύσκολη ομάδα, κλασική Ισπανική και το να λέω κάθε φορά πως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο, είναι τετριμμένο. Όλοι πρέπει να καταλαβαίνουμε πως αν έχουμε λάθος προσέγγιση, όπως είχαμε με την Μονακό, θα το πληρώσουμε».

Σχετικά με το αν η προετοιμασία διαφοροποιήθηκε μετά την πρώτη φετινή ήττα από την Μονακό: «Γενικά υπάρχει μια διαδικασία. Κάνουμε ατομικά μίτινγκ, κάνουμε ομαδικά, πιέζουμε την ομάδα στην προπόνηση. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε δύο δυνατές προπονήσεις μετά το ματς με το Λαύριο.

Τα πιο μελετημένα προγνωστικά Euroleague

Ο εφησυχασμός είναι ένα θέμα, ειδικά όταν κερδίζεις εύκολα ματς όπως κάναμε εμείς με το Λαύριο. Δικό μας μέλημα είναι να μην υπάρχει αυτό. Όλοι καταλαβαίνουμε τη δυσκολία της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ