Τρινκιέρι: «Να πάω διακοπές αν η ομάδα παίξει καλά;»

Τρινκιέρι: «Να πάω διακοπές αν η ομάδα παίξει καλά;»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ρωτήθηκε για το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος η Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague (2 νίκες 5 ήττες), με τη χθεσινή της νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική να είναι μόλις η δεύτερη για φέτος στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα η ερώτηση που έγινε στον Ιταλό προπονητή ήταν, αν έχει φτάσει […]

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ρωτήθηκε για το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος η Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague (2 νίκες 5 ήττες), με τη χθεσινή της νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική να είναι μόλις η δεύτερη για φέτος στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα η ερώτηση που έγινε στον Ιταλό προπονητή ήταν, αν έχει φτάσει την ομάδα στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος, απαντώντας με έναν έμμεσο, αλλά ωραίο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη πρόκληση του Τσιτσιπά και η ευκαιρία να μπει στο πάνθεον του παγκοσμίου τένις (vid+pics)

Κοίταξε πρώτα το ρολόι του και στη συνέχεια ρώτησε με απορία τον δημοσιογράφο πως είναι Νοέμβριος, θέλοντας να πει πως είναι ακόμα νωρίς για να κρίνει, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι πάντα προβληματισμένος αν η ομάδα μου παίζει καλά τον Νοέμβριο τι θα κάνω τον υπόλοιπο χρόνο; Θα πρέπει να πάω στο Γκάρμις;», όπου του Γκάρμις είναι ένας προορισμός στη Γερμανία που ενδείκνυται για διακοπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ