Πήρε θέση ο πρόεδρος της Παρτιζάν: «Για αυτό δεν αφήσαμε τον Παπαπέτρου να παίξει στην Ελλάδα»

Πήρε θέση ο πρόεδρος της Παρτιζάν: «Για αυτό δεν αφήσαμε τον Παπαπέτρου να παίξει στην Ελλάδα»

Τις αιτίες που δεν δόθηκε άδεια σε Παπαπέτρου και Μάνταρ να αγωνιστούν στις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 εξήγησε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς.

Ο Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, πήρε θέση σχετικά με την απαγόρευση που επέβαλε η σέρβικη ομάδα στους παίκτες της εκτός αυτών  με Σέρβικη καταγωγή να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες στα παράθυρα του Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα δεν δόθηκε η άδεια σε Παπαπέτρου και Μάνταρ να αγωνιστούν ο πρώτος με την Εθνικής Ελλάδας και ο δεύτερος με την Εθνική Ισραήλ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στους αγώνες του Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Η Euroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό – Δείτε τον λόγο

Όσα υποστήριξε επί της συγκεκριμένης απόφασης ο πρόεδρος της σέρβικης ομάδας:

«Συγχαίρω την ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας για τη νίκη της εθνικής ομάδας στο Νιούκαστλ, η οποία μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Η Σερβία είναι μπασκετική χώρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Μόνο οι τραυματισμοί μας απέτρεψαν από τα αποδεσμεύσουμε τα μέλη των άλλων εθνικών ομάδων. Στον Πειραιά παίξαμε με τον ελάχιστο αριθμό παικτών και αυτή η ήττα θα μας πονέσει λιγότερο αν η Σερβία πάει στο Παγκόσμιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ