Παπαπέτρου: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, απόφαση της Παρτιζάν εάν θα είμαι στην Εθνική»

Παπαπέτρου: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, απόφαση της Παρτιζάν εάν θα είμαι στην Εθνική»

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για την ήττα της Παρτιζάν στο ΣΕΦ και τόνισε ότι είναι θέμα της σέρβικης ομάδας εάν θα δώσει το «παρών» στις αναμετρήσεις της Εθνικής.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά την ήττα της Παρτιζάν από τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ με 87-58 για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη, ενώ για το εάν θα δώσει το «παρών» στους αγώνες της εθνικής ομάδας, τόνισε ότι είναι θέμα της Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Ομπράντοβιτς: Έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό, το άφησε ανοιχτό για Παπαπέτρου

«Είναι απόφαση της ομάδας να μην πάμε στις Εθνικές πλην των Σέρβων. Είναι δύσκολο, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι του. Μετά το 48-46 καταρρεύσαμε και τελειώσαμε με κακό σκορ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί από απουσίες και τραυματισμούς και θέλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα» είπε αρχικά ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ της Παρτιζάν.

Για το εάν θα δώσει το «παρών» στους αγώνες της εθνικής ομάδας με Λετονία και Βέλγιο: «Δυστυχώς εγώ δε θα είμαι στην Εθνική. Είναι απόφαση της ομάδας να μην πάμε στις Εθνικές πλην των Σέρβων. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Είναι δύσκολο, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική και να προκριθούμε και επίσημα» κατέληξε ο Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ