Ολυμπιακός: Για το διπλό στο Μόναχο!

Ολυμπιακός: Για το διπλό στο Μόναχο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μπάγερν στο Μόναχο (17/11, 21:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Συνέχεια στις νίκες και στις μεγάλες εμφανίσεις, όπως αυτήν απέναντι στην Παρτιζάν, θα προσπαθήσει να δώσει απόψε (17/11, 21:30) στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στο 5-2, πίσω μονάχα από τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, θέλουν απόψε στο Μόναχο το διπλό, κόντρα σε μια ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια στου παρκέ, όπως επισήμανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας χθες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από το triple – double ο «Greek Freak» – Η νέα τρομερή εμφάνιση του απέναντι στους Καβς (vid)

«Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της, το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι», δήλωσε αναφορικά με την Μπάγερν ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος μίλησε και για την παρουσία των διεθνών.

«Αισθάνομαι πολύ καλά και χαίρομαι που η Εθνική πέρασε και τρεις παίκτες μας είχαν σημαντική προσφορά σε αυτό. Χρειάζεται να συζητήσουμε μαζί τους, γιατί υπάρχει κούραση, ο Παπανικολάου έπαιξε 38 λεπτά, ο Λαρεντζάκης πάνω από 30, ο Λούντζης 20, σε ένα ματς που απαιτούσε μεγάλη ενέργεια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και λόγω του στρες γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συνήθως μετά από τέτοια ματς χαλαρώνεις λίγο, αλλά μετά από δύο μέρες πρέπει να ξαναπαίξουν. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο Μόναχο όπου θα τους δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ