Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Τρινκιέρι: «Είναι φαβορί για Euroleague – Σλούκας και Βεζένκοβ βλέπουν τρεις πάσες μπροστά»

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Τρινκιέρι: «Είναι φαβορί για Euroleague – Σλούκας και Βεζένκοβ βλέπουν τρεις πάσες μπροστά»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι φαβορί για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης την Μπάγερν (17/11 – 21:30), με τον Αντρέα Τρινκιέρι να αναγνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η αποστολή της ομάδας του.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τους Πειραιώτες με άκρως κολακευτικά λόγια, τονίζοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και τον Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες, υποψήφιος για το Final-4 και για εμένα μία από τις ομάδες που είναι φαβορί για το τρόπαιο. Όλοι νιώθουν καλύτερα τώρα στην ομάδα, είμαστε ανακουφισμένη γιατί έχουμε δύο σερί νίκες, αλλά… πεινάμε για περισσότερες».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Τρινκιέρι μίλησε με θαυμασμό για τον Σλούκα και τον Βεζένκοβ. «Είναι η ομάδα που κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα, σε τρελαίνει με τον τρόπο που την τρέχει. Ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ δεν είναι μία, αλλά τρεις πάσες μπροστά. Είναι περίπλοκο για εμάς αλλά λατρεύουμε τις προκλήσεις» ήταν τα λόγια του 54χρονου Ιταλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ