Ιτούδης για Παναθηναϊκό: «Με την προσθήκη του Μπέικον έχει αλλάξει επίπεδο»

Ιτούδης για Παναθηναϊκό: «Με την προσθήκη του Μπέικον έχει αλλάξει επίπεδο»

Για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Euroleague μίλησε ο προπονητής της Φενέρ, Δημήτρης Ιτούδης, λέγοντας πως πρόκειται για δύσκολο ματς ενώ σχολίασε και την προσθήκη του Μπέικον στους πράσινους.

Η Φενέρμπαχτσε  υποδέχεται την Παρασκευή (18/11) τον Παναθηναϊκό για την όγδοοη αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για τον αγώνα απέναντι στην ελληνική ομάδα τονίζοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, χαρακτήρισε το τριφύλλι ομάδα με φιλοδοξίες ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την προσθήκη του Μπέικον στους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Θα δώσει φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά την 1η Δεκέμβριου

Όσα δήλωσε ο Έλληνας κόουτς:

«Περάσαμε μια διαφορετική διαδικασία, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Τώρα, επικεντρωνόμαστε στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικό ρόστερ, δεν έχει σχέση με την βαθμολογική του θέση.

Έχουν χάσει τρία ματς στους τρεις πόντους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στη Μπασκόνια και πήραν μία σημαντική νίκη. Τους σεβόμαστε. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε μία ακόμα νίκη, πριν βγούμε εκτός έδρας στην προσεχή διπλή αγωνιστική. Ξέρουμε ότι οι φίλοι μας θα είναι και πάλι εδώ και θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ