Ντεμπούτο «με το δεξί» για Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Ντεμπούτο «με το δεξί» για Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Οι ουραγοί Σέρβοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στην 8η αγωνιστική της Euroleague, κάμπτοντας την αντίσταση της Βιλερμπάν στο Βελιγράδι με το τελικό 71-67 και πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη τους (ρεκόρ 2-6). Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πέμπτη ήττα τους (ρεκόρ 3-5).

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει ότι ήταν κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο

Η εξαντλητική άμυνα των Σέρβων στη δεύτερη περίοδο, όταν περιόρισε τους Γάλλους στους 9 πόντους, έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια στο +15 (38-23 στο 20΄). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με επιμέρους σκορ 16-30 στην τρίτη περίοδο, μετατρέποντας σε ντέρμπι τον αγώνα (54-53 στο 30΄). Μάχη σώμα με σώμα έγινε στον… επίλογο του αγώνα, με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, να ενεργοποιεί και πάλι την άμυνα του στο 37΄ και από το εις βάρος του 63-67 να τρέχει σερί 8-0 και να κόβει πρώτος το νήμα του τερματισμού με το τελικό 71-67.

Κορυφαίος των νικητών ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με 16 πόντους, ενώ από τη Βιλερμπάν των 14 λαθών ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Λάιτι (16π.).

Τα δεκάλεπτα:  17-14, 38-23, 54-53, 71-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ